NOTÍCIES I CONSELLS DE JARDINERIA

Actualitat sobre Jardins Oriol Villatoro

Oriol Villatoro

Esqueixos

Hi ha molts tipus d’esqueixos, i moltes maneres d’esqueixar. Sabeu com fer-ne? L’Oriol Villatoro ens n’explica tots els trucs i secrets!

Oriol Villatoro

Les ponsèties

Ho sabíeu, que les ponsèties no són plantes de temporada? I que poden arribar a fer fins a tres metres? Voleu saber com tenir-ne cura perquè us durin tot l’any? L’Oriol Villatoro ens ho explica.

Oriol Villatoro

Les plantes aromàtiques

D’interior o d’exterior? Les hem de regar gaire sovint? I si les tenim a prop de la finestra? Les podem fer servir per cuinar? I per perfumar casa nostra? Quan i com cal podar-les? Totes aquestes preguntes ens les respon l’Oriol Villatoro.

Oriol Villatoro

Tinguem cura dels clavells!

Avui hem descobert un secret: els clavells duren molt, un cop tallats. Però si hi posem una aspirina o, fins i tot, tres o quatre gotes de vodka…

Oriol Villatoro

No oblidis les teves plantes durant les vacances

Oriol Villatoro ens dona alguns consells per evitar que se’ns morin les plantes durant els dies que som fora. Trucs com la creació d’un minijardí i sistemes domèstics per mantenir-les amb humitat, entre d’altres, ens serviran per compensar l’absència de cura diària.

Oriol Villatoro

Pirmavera: posem a punt el jardí!

Encara som a temps de podar; quina és la millor gespa? Com he de plantar les flors? Què hem de fer per tenir a punt el nostre jardí de cara a la primavera? El nostre especialista en jardineria, Oriol Villatoro, ens ho explica!

Oriol Villatoro

Les plantes d’interior

Necessiten molta llum, però que no els toqui el sol directe perquè es cremen. S’han de regar, però menys que les plantes d’exterior, i cal que la temperatura de casa no sigui ni gaire alta ni gaire baixa… Sabeu tenir cura de les plantes d’interior? L’Oriol Villatoro ens n’ensenya!

Oriol Villatoro

Quan i com hem de podar les plantes?

Ara és el millor moment per podar. Això sí, Oriol Villatoro ens adverteix que hem de seguir uns criteris, per no fer mal a la planta. Les aromàtiques es poden esporgar sense manies. Amb unes altres, hem d’anar més amb compte. L’Oriol Villatoro ens explica els trucs de la poda. La millor època per fer-ho…